Американец от Калифорния е направилр почти гениална схема! Като си е

...
Американец от Калифорния е направилр почти гениална схема! Като си е
Коментари Харесай

Гений! Как мъж си взе Tesla почти без пари

Американец от Калифорния е направилр съвсем гениална скица! Като си е купил нова електрическа кола Tesla Model 3 за 13 620 $. В същото време цената на подобен модел е 37 120 $.

Мъжът e споделил., че е съумял да си купи електрическата кола съвсем три пъти по-евтино от оповестената цена с помощта на неповторима композиция от държавни и локални отстъпки. Интересното е, че такава покупка се смята за законна.
-->
Електрическият автомобил се е намирал в инвентара на Tesla, което е дало възможност за понижаване на цената му с 4120 дорала. Други 4000 $ пък са отстранени от цената посредством програми за стимули за електрически автомобили от Central Coast Community и Monterey Bay Air Resources District.

Поради финансовите проблеми, с които се сблъсква Зохар предходната година, той получава право на най-високите отстъпки във всяка стратегия, налична за хора с ниски приходи.

Неговите приходи обаче впоследствие се усилват, тъй че кредитният му рейтинг се подобрява през 2023 година Това е дало опция за приемането на федерален заем на стойност 7500 долара за електрическата кола.

Електромобилът е боядисан в сив цвят Midnight Silver Metallic и има бял интериор. Автомобилът е с 18 цолови Aero джанти с всесезонни гуми. Zohar също по този начин е получил безвъзмезден тримесечен абонамент за автопилота FSD.

На американеца му се наложило да заплати 1390 $ за доставка и налог от 9,25%, което е 3515 $. В последна сметка електрическият автомобил Tesla Model 3 му коствал 18 525 $, написа Ауто Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР